Rólunk mondták

2023.07.05. Család kisgyerekkel

Minden igényünket kielégítette az apartman, mindent is megtaláltunk amire szükségünk volt, sőt még annál is többet. Nem kellett azon gondolkodni, hogy elfogy a wc papír vagy a papírtörlő vagy a mosogatógép tabletta mert mindenből volt bőven. A meglepetés süteményt külön köszönjük, finom volt mind elfogyott. Az apartmannal és Gyulával kapcsolatban minden információt megkaptunk érkezésünk után. Gyönyörű kert, a fű meseszép, a gyerekek mezítláb szaladgáltak és locsoltak egész este.


2023.05.15. Család kisgyerekkel

Maximálisan elégedettek voltunk. A szállásadó is közvetlen, kedves, barátságos. Minden, amire szükség lehet egy utazásnál, ezen a helyen alapból adott. Mintha itthonról mentünk volna "haza". :-) A teljes háztartási eszközökön kívül, vágott virág, édesség, kávé, finom sütemény, melyet a házigazda készített, gyönyörű gondozott kert, makulátlan rend és tisztaság... Ha lehetne, akkor tízes skálán százasra értékelném mind a szállásadót, mind pedig a helyet. Csak ajánlani tudom, máskor is menni fogunk.


2022.07.12 Fiatal pár

A tulajdonos hölgy, Márta nagyon kedves, figyelmes és segítőkész volt, semmiben nem szenvedtünk hiányt és még süteményt is kaptunk! :-) A ház maximálisan felszerelt mindennel, kényelmes és csendes, gyönyörűen berendezett, patyolat tiszta! Biztosan visszatérünk még!


2022.07.08 Család nagyobb gyerekkel

Gyönyörű a lakberendezés. Szuper a légkondi. Nagyon kedves az apartman tulaja, hideg üdítővel várt minket, és saját készítésű süteményt is hozott nekünk egyik nap. A konyha mindennel felszerelt, ami egy nyaraláshoz kellhet. A kertben tollas és ping-pong a gyerekeknek. Minden új és szép.


2022.07.05. Baráti társaság

Gyönyörű 4 napot töltöttünk itt. A szállásadó kedves, segítőkész volt. Az apartman gyönyörű, tiszta. A kert szépen gondozott, minden lehetőség biztosított a kinti programokhoz. Kár, hogy a nagy meleg miatt nem tudtunk élni vele. Reméljük, visszajövünk még!


2022.01.04 Baráti társaság

Tapasztalataim szerint igen nagyon ritka az amikor, a szállás is tökéletes, illetve a szállásadó is kedves és segítőkész. A Villa Vintage állítom minden szempontból kifogástalan. Bátran ajánlom, biztos vagyok benne senkinek nem fog csalódást okozni.


2021.12.31 Idősebb pár

Kíváló ízléssel van ötvözve a régi kor szépsége, és a mai modern kor igénye, kényelme. A képek és a leírás a valóságot tükrözik. Az apartmanban minden megtalálható, ami kell egy tökéletes kikapcsolódáshoz. Csendes, nyugodt környéken van, egy kényelmes sétával elérhető a belváros. Végtelenül szimpatikus, segítőkész, ugyanakkor nem tolakodó vendéglátó. Köszönjük a vendéglátást, és a továbbiakban sok sikert kívánunk.


2021.09.21 Baráti társaság

A szállás ár-értékben kiváló, valóban legalább 3 napra min. érdemes igénybe venni. Barátságos, gondoskodó és vendégszerető házigazdák vártak. Saját tulajdonú privát apartman-ház tökéletes 6 főig minden igénynek, mind családoknak, baráti társaságnak egyaránt. Patyolat tisztaságú minden, eszköz és ellátottság magasfokú. Világos nagy belső terek, szobák, helyiségek. Kültéren is rendkívül vonzó- hatalmas fedett terasz, gyönyörű gondozott nagy kert, beépített kerti sütőkkel és kikapcsolódást támogató további eszközökkel..pl.ping-pong asztal, tollas. Nagyszerűen éreztük magunkat, semmilyen hiányosság nem volt. Igényes felhasználóknak, bérlőknek csak szívből ajánlani tudom.


2021.08.30 Család kisgyerekkel

Rendkívül modern, nagyon jól berendezett, otthonos a szállás. Csendes, kertvárosias környezetben - mégis a belvárostól pár percre. A tulajdonos nagyon kedves és segítőkész. Remekül éreztük magunkat!

Kevés volt az öt éjszaka, amit ott töltöttünk. Legszívesebben még maradtunk volna egy hetet.


2021.08.09. Család nagyobb gyerekkel

Nagyon tiszta, igényes a szállás, a konyha tényleg mindennel felszerelt, nagyon kedves, segítőkész a tulajdonos. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!


2021.08.09. Család nagyobb gyerekkel

Ritkán írok véleményt, de ebben az esetben kivétel.:..Minden igény kielégítő kényelmes és korrekt szállás.


2021.07.30 Család nagyobb gyerekkel

A szállásadók nagyon kedvesek, barátságosak, segítőkészek. A szálláshely kényelmes, ízlésesen berendezett, tiszta. Minden igényt kielégít. A nagy teraszon sokat ültünk kint. A fiúknak a pingpongozási lehetőség tetszett nagyon. A nyársalós-bográcsolós-grillezős hely a kertben szuper jó. A belváros egy kényelmes sétával elérhető. A környék csendes, a pihenni vágyóknak tökéletes. Mi nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom.